Els nostres pilars són:
• Valorem el despertar i gestió de la consciència en el procés de pensament: el procés habitual en la nostra cutura, equips de treball i educatius. Aquest punt respon a les preguntes relacionades amb la planificació i organització de la feina: “Què hem de fer, com, qui, quan…”
• Valorem el prendre consciència i gestió en el procés de fer, d’acció i de voluntat: és al que potser es dóna màxima atenció i dedicació de temps en el nostre dia a dia, equips de treball i educatius.
• Valorem el despertar i gestió de la consciència en el procés del sentir. Es a dir, prendre coneixement del món intern de les persones, i dels membres dels equips, per tal de gestionar els grups tenint present aquesta realitat, i observar com la seva consciència i evolució condiciona i afavoreix el món extern i col.lectiu. La cita de Virginia Satir: “La comunicació és a la relació com la respiració és al manteniment de la vida” és un clar exemple de com la comunicació amb un mateix/a i els altres ens condiciona.
• Valorem el prendre consciència i gestió en el procés de ser, de l’acció cap endins o interioritat. Són cites sàvies les paraules de Sòcrates: “Només és útil el coneixement que ens fa SER millors persones” o de William Shakespeare: “De tots els coneixements possibles, el més savi i útil és conèixer-se a sí mateix”.
• Valorem els aspectes del sentir i del ser, doncs observem que culturalment, tant en el món empresarial, com a responsables de l’evolució econòmica, en el món educatiu i en el sí de la nostra societat, com a responsables de l’evolució educativa i cívica, en general, estan focalitzades en el pensar i el fer de les persones que viuen en els seus equips.
• Valorem el prendre consciència i gestió en el procés del tenir, de l’acció cap enfora, en connexió amb el món material.
• Valorem el tenir cura de les persones, el seu entorn i la naturalesa, per a tornar a connectar amb les nostres arrels i compensar el contacte amb el món virtual de la tecnologia i aquella part de la consciència col.lectiva i la cultura que ens n’ha apartat.
• Valorem el contacte entre persona i persona, per trobar la seva part més profunda que ens uneix entre nosaltres i a un tot.
• Valorem la mirada com a éssers vius orgànics, contemplant-nos internament, i observant-nos, com a éssers que pensem, sentim i fem, educant des del pensament, el sentiment i la voluntat o l’acció.